Data + locaties Regio Cup seizoen 2023-2024

De tweede Regio Cup van het seizoen vond plaats op zaterdag 26 november in Hoogeveen. Er was een prachtige opkomst van 61 jeugdspelers uit verschillende regionale jeugdverenigingen. Er werd gespeeld in MFC de Magneet.

De grote winnaar was Matthijs Dekker uit Hoogeveen. Hij won al zijn partijen in zevende groep. Ook Sebastiaan Diphoorn had een 100% score in de derde groep. Bij het dobbelen had Matthijs het meeste geluk en mag de wisselbeker de komende kerstdagen houden.

De andere groepswinnaars zijn: Josef Zhang (Groep 1), Sergio Sancho (Groep 2), Thom Winshingh (Groep 4), Monne Slot (Groep 5), Tygo Bosch (Groep 6), Matthijs Berg (Groep 8). Alle uitslagen en de tussenstand is hier te vinden: Regio Cup 2 Stand + Uitslagen

De derde Regio-Cup vindt plaats op zaterdag 27 januari 2024 in Groningen. Opgeven kan al via Rik Smit: info@jeugddammennoord.nl.


Onderstaand een paar leuke foto's gemaakt door Lisa scholtens.

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.